Kort bakgrund

Redan 1978 inredde Claes Ericsson en skåpbil för att användas för service och övernattning i samband med biltävlingar. Under mitten av 80-talet inreddes några VW-bussar för semesterresor genom Europa. Det inspirerade till att bygga fler husbilar och p.g.a. stor efterfrågan registrerades en egen firma.


Företaget har lång erfarenhet av att bygga och leverera inredningar för både fritid och arbete. Kunderna har tillhört olika kategorier såsom polis, kommun, motorsport och hästsport mm.

Kvalité


Bilarna är hantverksmässigt inredda med stor noggrannhet och omsorg. Företagets policy är högsta kvalitet och inte kvantitet, till ett rimligt pris.

Vi lämnar fem års garanti på utfört arbete. Priserna du får är fasta utan överraskande tillägg. Möjlighet till vissa tillägg av kunden finns också, men då påverkas naturligtvis priset.

Valmöjligheter


Vår specialitet är att inreda husbilar med individuella lösningar både vad gäller val av material och planlösning, och är gjorda med kreativa lösningar för att utnyttja utrymmena. Det finns planlösningar för skåpbilsmärken som Mercedes, VW, Citroen, Peugeot, Fiat och Renault. Alla husbilar byggda av Scandi Mobil har en unik lösning anpassad efter kundens önskemål och bilmärket.


Den behändiga storleken gör att det är en god framkomlighet även i trånga stadskårnor och är enkla att parkera. För de som själva vill montera, kan vi erbjuda leverans av möbelsatser och utrustning.